FAQ

 

Mitkä maksutavat käyvät Tapettitaivaalla?

Tapettitaivaalla voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla. Maksujen turvallisuudesta, oikeellisuudesta ja välityksestä huolehtii Paytrail – Suomen Verkkomaksut Oy ( y-tunnus 2122839-7 ) yhdessä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Toistaiseksi korttimaksaminen ei ole mahdollista. Tapettitaivaan sivujen kautta ostetut räätälöidyt Rebelwalls kuvatapetit maksetaan muista poiketen postiennakolla tai noudon yhteydessä tilaajan itsenäisti valitsemasta partnerliikkeessä. 

 

Paljonko on toimitusmaksu?

Toimituskulu 15€ sisältäen alv24 % lisätään ostolle. 1 tilausmaksu tilausta kohti, vaikka tuotteet tulisivat useana toimituseränä. Eri toimitusaikojen tuotteet toimitetaan pisimmän toimitusajan puitteissa. Mikäli toivot tästä poikkeavia erätoimituksia, toimituserää kohti tulee myös toimituskulu.

 

Kuinka pitkä on toimitusaika?

Tuotteille on ilmoitettu toimitusaika tuotetiedoissa, joka on suuntaa antava. Toimitusajat vaihtelevat normaalisti 5-20 arkipäivän välillä, riippuen onko kyseessä varasto- vai tilaustuote. Halutessasi, voit tiedustella tarkempaa toimitusaikaa; Info@Tapettitaivas.fi .

Toimitusaika lasketaan arkipäivinä ( MA-PE ), pois lukien arkipyhät ja toimitusaika alkaa tilauksen vastaanottamista seuraavana arkipäivänä. Pyrimme toimimaan aina annettujen toimitusaikojen puitteissa ja poikkeuksista ilmoitamme erikseen sähköpostilla heti kun meillä näistä tieto on. Osa tuotteista toimitetaan Tapettitaivaan varastosta, osa suoraan valmistajien varastoista.

 

Mistä tiedän että Tapettitaivas on vastaanottanut tilaukseni?

Tapettitaivas lähettää sinulle vahvistuksen sähköpostiisi viimeistään tilauksesta seuraavana arkipäivänä merkiksi siitä, että olemme vastaanottaneet tilauksesi.

 

Voinko palauttaa tapetteja?

Tapeteilla on 14 päivän palautusoikeus lukien tavaran vastaanottopäivästä. Asiakas maksaa palautusrahdin itse. Ainoastaan räätälöidyillä ( räätälöity koko , oma valokuva ) kuvatapeteilla palautusoikeutta EI ole. Räätälöityjä kuvatapetteja koskee normaali reklamaatio-oikeus

Ylimääräisiksi jääneitä tapettirullia emme hyvitä. Käytä Tapettitaivaan laskuria määrän laskemisessa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme oikean tapettimäärän tilaamiseksi. 

Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä pakkauksia avaamattomissa kääreissä. Mikäli päädyt palauttamaan tuotteen syystä tai toisesta, tee palautusilmoitus seuraavin tiedoin :

nimi, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, Iban-tilinumero, tilauksen numero, tilauksen arvo, tilaus-, toimitus- ja palautuspäivämäärä, palautuksen syy sekä allekirjoitus. Pakkaa tuote huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja palauta osoitteella : Tapettitaivas , Harkkotie 1, 33470 Ylöjärvi. Mikäli tuote vahingoittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa , rahapalautusta ei tehdä. Postiin noutamatta jääneet paketit eivät ole palautuksia, vaan näiden käsittelystä aiheutuneet kustannukset perimme asiakkaalta erikseen. 

Myyntikelpoisista tuotteista rahapalautukset tehdään vastaanottoa seuraavien 14 arkipäivän sisällä. Mikäli tuotteen kunnossa tms. on neuvoteltavaa, kuluttajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Jos palautus lähetetään normaalina postipakettina, se ohjautuu Postiin ja sen käsittelyaika pitenee huomattavasi. Tästä syystä suosittelemme lähettämään asiakaspalautukset OVELLE-pakettina, jotta saamme ne nopeammin käsittelyyn. 

 

Jos tilaus halutaan peruuttaa ennen kuin tilausta on ehditty ottaa käsittelyyn/toimittaa, ota yhteys vain puhelimitse. (ei sähköposti, ei tekstiviesti)

 

Mistä tiedän että palautukseni on mennyt perille?

Lähetämme sähköpostiin vahvistuksen siitä, että palautus on vastaanotettu.

 

Jos tuote on virheellinen, kuinka minun tulee edetä asiassa?

Tuotteessa voi olla virhe. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta, jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksytään tuotteen laatu, eikä reklamaatio-oikeutta ole. 

Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Säilytä etiketit lisätilauksia ja mahdollisia reklamaatioita varten. Ensisijaisesti Tapettitaivas toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Tuotteita koskevat reklamaatiot tulee tehdä 1 kk:n sisällä tavaran vastaanottamisesta. 

 

Mistä saan ohjeet tapetointiin ? 

Jokaisen tapettilähetyksen yhteydessä saat ohjeet ko. tapetin asennusta varten. Suorissa tehdastoimituksissa toimitamme ohjeen etukäteen jo tilausvahvistuksen yhteydessä. Olemme valmiita antamaan opastusta ja neuvoja myös sähköpostilla ja puhelimitse.

 

Voinko tilata tapettinäytteitä?

Tapettitaivaalta pystyt tilaamaan kätevästi A4 kokoisen mallipalan tapetista/tapeteista, jolloin pystyt kätevästi varmistamaan että tuote on mieleinen, ennen varsinaista tapettitilausta. Mallipalat maksavat 1 € / kpl sis. ALV 24% ja ne toimitetaan kirjeitse. Mallipalalähetyksestä lisätään 1 € toimitusmaksua sis. ALV 24%. 

Suosittelemme näytteen tilaamista ennen varsinaista ostopäätöstä; Tapetti saattaa esim. olla kiiltopintainen, mitä ei kuvasta pysty toteamaan.

 

Minkä värisen pohjan tapetointi vaatii?

Parhaan lopputuloksen saa kun seinä on maalattu kuosin/tapetin hallitsevimmalla värillä. Tapetointipohjaksi kelpaavista maaleista saat maalisuositukset alan liikkeistä ja/tai maalineuvonnasta.

 

Mistä tiedän kuinka monta rullaa minun tarvitsee tilata?

Tapettitaivaalla on käytössä tapettilaskuri, joka laskee tarpeen puolestasi. Suosittelemme käyttämään sitä aina hyödyksi, jotta varmasti tilaamasi määrä on oikea.

 

GDPR Tietosuoja-asetus  

Tietosuojaselosteet (rekisteriselosteet)

Tietosuojaseloste (ent. rekisteri- ja tietojärjestelmäseloste) on samalla rekisteriseloste ja henkilötietolain edellyttämä informointiasiakirja. Rekisterinomistajaa tai muuta vastuuhenkilöä pyydetään kertomaan tarvittavat tiedot rekisterin verkkosivuilla.

Studio-Decor Oy:n / Tapettitaivas.fi   tietosuojaselosteet

Jokaisella on oikeus tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu eri rekistereihin.

Tietojen tarkastusoikeudesta, tarkastusoikeuden toteuttamisesta ja tietojen korjaamisesta on säädetty EU:n yleisellä tietosuoja-asetuksella (2016/679). Studio-Decor Oy:n / Tapettitaivaan käytössä olevat asiakas- ja kumppanuustietoja sisältävien henkilörekisterien tietosuojaselosteet ovat alla.

Asiakasrekisteri

Laskutusrekisteri

 

Tässä oli muutamia useimmiten askarruttavia kysymyksiä ja vastauksia. Mikäli sinulle tuli mieleen jokin muu kysymys, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä info@tapettitaivas.fi, pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian.

Copyright © 2018 Tapettitaivas · Takaisin ylös