Yritystiedot

 Haluatko ostaa tapetit netistä tai palvelevan jälleenmyyjän kautta? Sinä päätät.

Tapettitaivas on uuden ajan suomalainen tapettikaupan webkonsepti. Voit etsiä, suodattaa ja löytää unelmiesi tapettimallin, varmentaa sen oikeuden joko kotona mallista tai webpartneriliikkeen luona ja ostaa sen haluamallasi tavalla. Meillä on useiden kymmenien vuosien kokemus tapettialasta ja intohimo designiin ja korkeaan laatuun. Tarkoin valittu päämies - ja yhteistyökumppaniverkosto tarjoaa parhaat mahdolliset tapetit, palvelun ja hyvän lopputuloksen.

Tapettitaivas toimii yhteistyössä webpartneriliikkeiden kanssa ympäri Suomea. Voit ostaa ja valita tapetteja suoraan sivulta verkkopankkitunnusten avulla tai webpartnerin luona kasvotusten. Tämän yhteistyömallin pohjalta uskomme, että tapetin valinta tuhansien vaihtoehtojen joukosta helpottuu. Voit myös tilata mallipalat Sinua kiinnostavista malleista varmistuaksesi, että valinta menee värin ja tunnelman osalta maaliin asti ja valinta on varmasti sellainen, josta nautit päivittäin ja pitkän aikaa. Sivuille lisätään uusia tuotteita jatkuvasti ja webkumppanien verkosto laajenee. 

Tilauksen teon yhteydessä antamiasi tietoja käytetään tilauksen käsittelyyn, asiakaspalveluun,yhteydenottoon, markkinointiin ja muihin verkkokaupan velvoitteiden hoitamiseen. Keräämämme tiedot; nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, joita käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti emmekä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. Noudatamme tietojen keräyksessä ja käsittelyssä Henkilötietolakia ja rekisterin ylläpidosta vastaa meillä Aku Kiiveri. Tietorekisteri on suojattu palomuurilla ja tarpeellisin suojausohjelmin. Sinulla on oikeus saada sinusta tallentamamme henkilökohtaiset tietosi nähtäväksi ja muuttaa niitä.

Tarjoamme verkkomaksamiseen Paytrail OY:n kanssa turvallisen maksun verkkopankkitunnuksiasi käyttäen. Toistaiseksi emme käytä korttimaksua. Webpartnerin kautta asioidessa maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit.

Kuljetuksista huolehtii Itella, UPS ja DHL tuotemerkistä riippuen. Lisäinfoa kohdasta Toimitusehdot.

 

Tapettitaivas 

Harkkotie 1 , 33470 Ylöjärvi
p. 040 1310 363  (ei tekstiviestejä)
sähköposti: info@tapettitaivas.fi


Tapettiesittelyt / Aukioloajat sopimuksen mukaan, sovi oma aikasi sähköpostitse: asiakaspalvelu@tapettitaivas.fi

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Copyright © 2018 Tapettitaivas · Takaisin ylös