Suosikit

Ajankohtaista

Koetapetoi kätevästi - uutta Tapettitaivaalla.Isosta osaa tuotteistoamme löydät tuotekuvan ylälaidasta Katso huoneessa - symbolin. Näitä tuotteita voit kätevästi tarkastella valitsemasi huoneen seinällä. 

Uusi Koetapetointi toimii suuressa osassa tuotteita ja edelleen voit piirtää omaa tilaasi myös Suunnittele-työkalun avulla.  Rajana vain Tapettitaivas !

Fiona Heritage - perinteitä kunnioittaen vuodesta 1896Fiona on tehnyt tapettia vuodesta 1896 alkaen. Tätä pitkää tapettiperinnettä kunnioittaen on nyt lanseerattu Heritage; perintö . Kokoelmassa on kuoseja yrityksen pitkältä tapettitaipaleelta; Art Noveau kuoseista rokokoon tunnelmiin. ”Osa kuoseista on juuri sellaisia kuin ne ensinäkemältä olivat – osaa on hieman modernisoitu”  kertoo Fionan tuotepäällikkö Anne Mette Jacobsen.  Tuo historia ja nostalgia kotiisi Fiona Heritage tapettimalleilla.

Tutustu kokoelmaan täältä.

 

Nina Hancock Wallpapers - klassista tapettikauneuttaNina Hancock upeudet tulossa Tapettitaivaalle!  Nina on tehnyt työtä vuosikymmeniä tapettien ja sisustustuotteiden suunnittelijana. Hän on yhdistänyt voimansa paitsi aviopuolisonsa Alanin myös upean amerikkalaisen suunnittelijatiimin kanssa ja luonut kauniita, klassisia tapetteja korkealaatuisista materiaaleista. Kauneutta ja klassista tapettilookia kestävään hintaan – tulossa aivan pian…

Hanna Wendelbo– suunnittelija Designed by Midbec upeuksien takana!Hanna on johtava ruotsalainen trendiekspertti, jonka kauniit käsin piirretyt mallit ovat löytäneet tiensä tapetteihin ja kankaisiin eri valmistajien kautta jo vuosikymmeniä. Nyt hän tekee yksinoikeudella tapetteja Designed by Midbec -brändin alla. Hänen mallistojaan Tapettitaivaalla ovat Blomstermåla, Morgongåva, Apelviken ja pian tulossa ihastuttava Lyckebo.  Onko todellakin niin, että ne paljon puhutut värit todellakin tulevat nyt? Onko siis pian saatavilla lisää lääkettä valkoisten seinien aiheuttamaan masennukseen? 

Lue Hanna Wendelbon trendiraportti 2019 täältä.

Rebelwalls Day&nightTrendikokoelma Day & Night sisältää elämäniloisia kuvatapettimalleja täynnä elämää, ääntä ja liikettä. Kuule aaltojen jyrinä, pölyttävien hyönteisten surina ja valppaiden apinoiden äänet. Kuusi kuvatapettimallia sai syntynsä yhdistämällä eri materiaaleja ja tekniikoita – ole tervetullut kokemaan pohjoisen metsät ja trooppiset viidakot. Myös merenpohja pääsee esittäytymään tässä upein kuvatapettien kavalkadissa.

Upeat Rebelwalls kuvatapetit nyt nopeasti ILMAN toimituskuluja. Tutustu www.tapettitaivas.fi.rw.nu

Rebelwalls - Flora Maxima ja BouquetJos mikä, niin kukkakuosit ovat tällä hetkellä in. Rebelwalls on lähestynyt tätäkin teemaa omasta, originaalista suunnittelulähtökohdastaan. Kukkia, jollaisia ei ole nähty : kukkia, joiden takana on tarina. Ole rohkeasti erilainen ja anna elämäsi seinien kukkia maksimaallisella teholla - valitse Flora Maxima. Tulossa kokoelma #11 Bouquet - pysy kuulolla !

Katso Bouquet ja muut upeat RebelWalls tapetit täältä !

Design by Björn NilssonDesigned by Midbec - sarjan uutukaisin uutuus Design on tähtisuunnittelija Björn Nilssonin taidonnäyte. Upea, syksyiset trendisävyt, art deco-henkiset kuosit - täydellinen tausta selkeän sisustuksen ystävälle.

Tutustu, ihastu ja valitse - Design ! 

Rentoa retroilua MissPrintin tapeteillaRetro sisustus tuo kotiin aikaisempien vuosikymmenien tyyliä ja menneen ajan tunnelmaa. Retro sisustuksessa kotiin tuodaan esineitä, värimaailmaa ja huonekaluja omasta lapsuudesta tai nuoruudesta ja yhdistetään niitä sopivasti nykyaikaiseen tyyliin. Nostalginen retrotyyli on  värikäs, rento ja hauska tapa sisustaa kotia. MissPrintin upeilla englantilaisilla tapeteilla loihdit tyyliin sopivat seinät jo pienellä määrällä tapettia. Nyt Tapettitaivaalla upea MissPrint uutuuskokoelma Kinfolk. 

Katso Miss Print tapetit täältä !

Ota yhteyttä

X