Suosikit

Ajankohtaista

Vintage Roses - uudistettu kestosuosikkiMaalaisromantiikka ; ruusuineen, ruutuineen, raitoineen puhuttelee montaa suomalaista sisustajaa. Kestosuosikki Vintage Rose saa jatkajansa, joka jatkaa edeltäjänsä  

menestystä samalla herkällä, romanttisella tyylillä. Uudistetussa Vintage Roses kokoelmassa mukana myös tummempia, vereviä tunnelmavärejä.  

Jos tämä on Sinun tyylisi, yhden tapettikokoelman sisältä löytyy kuosi kodin joka tilaan ja lopputulos on yhtenäinen.    

  
NYT  Tapettitaivaalla - ihastu !

      

 

 

 

Rebelwalls - Flora Maxima ja BouquetJos mikä, niin kukkakuosit ovat tällä hetkellä in. Rebelwalls on lähestynyt tätäkin teemaa omasta, originaalista suunnittelulähtökohdastaan. Kukkia, jollaisia ei ole nähty : kukkia, joiden takana on tarina. Ole rohkeasti erilainen ja anna elämäsi seinien kukkia maksimaallisella teholla - valitse Flora Maxima. Tulossa kokoelma #11 Bouquet - pysy kuulolla !

Katso Bouquet ja muut upeat RebelWalls tapetit täältä !

Design by Björn NilssonDesigned by Midbec - sarjan uutukaisin uutuus Design on tähtisuunnittelija Björn Nilssonin taidonnäyte. Upea, syksyiset trendisävyt, art deco-henkiset kuosit - täydellinen tausta selkeän sisustuksen ystävälle.

Tutustu, ihastu ja valitse - Design ! 

Rentoa retroilua MissPrintin tapeteillaRetro sisustus tuo kotiin aikaisempien vuosikymmenien tyyliä ja menneen ajan tunnelmaa. Retro sisustuksessa kotiin tuodaan esineitä, värimaailmaa ja huonekaluja omasta lapsuudesta tai nuoruudesta ja yhdistetään niitä sopivasti nykyaikaiseen tyyliin. Nostalginen retrotyyli on  värikäs, rento ja hauska tapa sisustaa kotia. MissPrintin upeilla englantilaisilla tapeteilla loihdit tyyliin sopivat seinät jo pienellä määrällä tapettia. Nyt Tapettitaivaalla upea MissPrint uutuuskokoelma Kinfolk. 

Katso Miss Print tapetit täältä !

Ota yhteyttä

X