PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Info

Tapettitaivas

Harkkotie 1
33470 Ylöjärvi

044 722 1090  (ei tekstiviestejä)
info@tapettitaivas.fi

Maanantai - Torstai 8.30-16.00

Perjantai 8.30-15.00

Tapettiesittelyt / Aukioloajat sopimuksen mukaan, sovi oma aikasi sähköpostitse:
asiakaspalvelu@tapettitaivas.fi

Tapettitaivas on aidosti suomalainen perheyritys ja tapettien verkkokauppa. Voit etsiä, suodattaa ja löytää unelmiesi tapettimallin, varmentaa sen oikeuden joko kotona mallista tai webpartneriliikkeen luona ja ostaa sen haluamallasi tavalla. Olet tervetullut myös meille Ylöjärvelle. Showroom on avoinna arkisin ja parhaiten varmistat palvelun soittamalla tai viestittämällä tulostasi etukäteen.

Meillä on useiden kymmenien vuosien kokemus tapettialasta ja intohimo designiin ja korkeaan laatuun. Tarkoin valittu päämies - ja yhteistyökumppaniverkosto tarjoaa parhaat mahdolliset tapetit, palvelun ja hyvän lopputuloksen. Meiltä löytyy myös teknistä osaamista ja neuvoja sekä suosituksia hyviin asentajiin liki kaikilta alueilta.

Tapettitaivas toimii yhteistyössä Tapettitaivas-palvelupisteiden kanssa ympäri Suomea. Voit ostaa ja valita tapetteja suoraan Tapettitaivas.fi sivulta verkkopankkitunnusten avulla tai webpartnerin luona kasvotusten. Suosittelemme tilaamaan mallipalat Sinua kiinnostavista malleista varmistuaksesi, että valinta menee värin ja tunnelman osalta maaliin asti ja valinta on varmasti sellainen, josta nautit päivittäin ja pitkän aikaa. Sivuille lisätään uusia tuotteita jatkuvasti ja pyrimme myös varmistamaan, että mallit poistetaan sivuilta heti niiden saatavuuden alkaessa heiketä. Ikävä kyllä näinä aikoina ongelmia saatavuuteen silloin tällöin esiintyy, mutta pyrimme viipymättä niistä ilmoittamaan.

Valikoimastamme löytyy myös tapettimalleja, joita sivuilta ei löydy. Mikäli etsit jotakin sellaista, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelu@tapettitaivas.fi. Teemme aina parhaamme auttaaksemme sen oikean löytämisessä.

Tilauksen teon yhteydessä antamiasi tietoja käytetään tilauksen käsittelyyn, asiakaspalveluun, yhteydenottoon, markkinointiin ja muihin verkkokaupan velvoitteiden hoitamiseen. Keräämämme tiedot; nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, joita käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti emmekä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. Noudatamme tietojen keräyksessä ja käsittelyssä Henkilötietolakia ja rekisterin ylläpidosta vastaa meillä Aku Kiiveri. Tietorekisteri on suojattu palomuurilla ja tarpeellisin suojausohjelmin. Sinulla on oikeus saada sinusta tallentamamme henkilökohtaiset tietosi nähtäväksi ja muuttaa niitä.

Tarjoamme verkkomaksamiseen Paytrail OY:n kanssa turvallisen maksun verkkopankkitunnuksiasi käyttäen tai voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla (Op-lasku, Jousto, Collector Bank ). Toistaiseksi emme käytä korttimaksua. Webpartnerin kautta asioidessa maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit.

Kuljetuksista huolehtii Posti, UPS ja DHL tuotemerkistä riippuen. Lisäinfoa kohdasta Toimitusehdot.

Katso suurempana

Ota yhteyttä

X