PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Tapettityylit Tapettitaivas-sivustolla

 Romanttinen tyyli pitää sisällään erilaisia kuva- ja väriteemoja. Yhteistä tälle tyylille on pehmeys, kotoisuus ja ripaus romanttista tunnelmaa.

 Klassista tapettityyliä edustavat raidat, ornamentiikka sekä rosotetut tekstuurit tapettien pinnalla.

 Retrotapetit hakevat kuvionsa tai väri-inspiraation 1950-1970 –lukujen värikkäistä kuoseista ja muodoista.

 Graafiset tapetit ovat usein sekä väreiltään että kuvioiltaan pelkistettyjä, suoria ja geometrisia.

 Lastentapetit ovat teemoiltaan ja väreiltään suunniteltu nuorille, lapsille tai muuten elämään värikkäästi ja naivisti suhtautuville sisustajille. Tämän päivän nuorisotapeteista voi perinteisempikin sisustaja saada sen   pisteen iin päälle rikkomaan sopivasti oman kodin tyyliä.

 Keittiötapetit ovat usein vinyylipäällysteisiä, koska niiden pesun- ja kulutuksenkesto-ominaisuudelle asetetaan usein muita tiloja kovemmat odotukset.

 Modernit tapetit ovat muotoilultaan ennakkoluulottomia ja rohkeita.

 Vintagetapetit hakevat menneiltä ajoilta innoituksen kuvioiden, värien, teemojen ja tunnelman muodossa. Tarjolla runsaasti vanhoja sanomalehtiä, vanhoja kulkuvälineitä, karttoja, esineitä ja tekstejä.

 Etniset tapetit sisältävät kuvio- ja värimaailmaa, joka joko suoraan tai viitaten herättää mielikuvaa kaukaisista maista. Hyvänä esimerkkinä tästä Marrakesh-mallit ja aasialaiskuvioiset tapetit.

 Perinnetapetit ovat vanhoihin tapettimalleihin perustuvia eri aikakausia edustavia tapettimalleja.

Tyylien rajat ovat vaikeita ja  aina katsojan silmissä, joten suhtauduthan sinäkin tekemäämme rajanvetoon oman makusi mukaan. 

 

Ota yhteyttä

X