PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Valokuvatapetti , kuvatapetti ja kuvapanelit

Kuvatapetteja tai fototapetteja on valmistettu 1960-luvulta alkaen. Saksalainen Komar on alan pioneeri ja heidän nykymallistonsa löydät Tapettitaivaan Kuvatapetit-osiosta. Suurta osaa Komar ( ei Disney ja Marvel-lisenssoidut kuvat ) tapeteista voidaan teettää omilla mitoilla seinääsi sopiviksi.            Ota yhteyttä, niin me autamme Sinua. 

Rebelwalls on ruotsalainen, innovatiivinen kuvatapettivalmistaja, jonka kokemus ja osaaminen hakee vertaistaan. He ovat olleet mukana kehittämässä uutta kuvatapettiperinnettä jo v. 2006 alkaen. Rebelwallsin upeilla trendikkäillä kuoseilla tilaan puhaltuu henki jo pienemmälläkin tapettipinnalla. Ole kapinallinen ja yksilöllinen. Ota Rebel - tapettitaivas.fi.rw.nu

Yksilöllisempää seinäpintaa kaipaava kuluttaja voi teettää tapetin myös omasta valokuvasta. Kuvatapetti painetaan 45cm leveille kuitutapettivuodille ja se kiinnitetään seinään vuodat numerojärjestyksessä kuituliiman avulla. Originaali voi olla digikuva tai skannattava paperikuva. http://www.tapettitaivas.fi.rw.nu . Autamme Sinua kuvatapettiasioissa mielellämme - ota yhteyttä. 

Uusissa tapettimallistoissa on mukana runsaasti vakiokokoisia ns.kuvapaneelitapetteja. Nämä kuvapanelit on pääosin painettu kuitumateriaalille digipainotekniikalla. Myös niitä voidaan usein räätälöidä asiakkaan mittojen mukaisiksi.

  

 

Ota yhteyttä

X