PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Inspiroidu tapeteista ja anna seinien puhua

Tapetti on monien mahdollisuuksien materiaali. Sen moninaiset kuviot, värit, tekstuurit, laadut ja vivahteet tarjoavat kodin ja muiden tilojen sisustamiseen loputtoman aarreaitan. Valikoimiemme parissa olet sananmukaisesti Tapettitaivaassa.

Arkkitehtuurin ja kiinteän sisustuksen tyylimuutokset ovat aikojen saatossa heijastuneet herkästi tapettien kuoseihin ja malleihin. Tapetit ovat olleet perinteisesti kotien sisustuksen nopeimmin vaihtuva osa. Me Tapettitaivaassa haluamme kannustaa Sinua tässä maalattujen seinien maailmassa olemaan rohkea ja ajattelemaan tapettia kuin kodin asustetta. Sitä voi vaihtaa sesongin, elämäntilanteen tai vaihtelun vuoksi – tapetin avulla pääsee tunnelmasta toiseen kätevästi ja kustannustehokkaasti. Vaikka tapettirullan hinta voi joskus jopa hirvittää, sen tuoma muutos tilaan on käsinkosketeltava. Samaa muutosta eivät tuo verhot, sisustustyynyt tai edes matot puhumattakaan maalista. On harhaa, että maalaaminen ja siistien pintojen aikaansaaminen olisi maalaten helpompaa. Tapetti antaa anteeksi pinnan virheitä ja se parantaa myös tilan akustiikkaa.

Tapetti on myös ekologinen sisustusmateriaali. Tapetin valmistaminen tapahtuu pääosin ympäristöystävällisin ja -turvallisin menetelmin ja tapetin hävittäminen pakkausmateriaalia myöten onnistuu polttamalla ilman, että syntyy ympäristöä kuormittavaa metalli tms. jätettä. Paperitapetit ja kuitutapetit ( ilman vinyylipintaa ) ovat hengittäviä. Myös vinyylitapetit hengittävät aina saumoistaan. Pieteetillä esimerkiksi vanhaa hirsitalo-kohdetta remontoivan on hyvä selvittää omat laatuvaatimuksensa ja valittava tapetti sen mukaan. 

Jos ennen aikaan tapetit kertoivat historiasta, varallisuudesta tai aikakaudesta, nyt tapetin tarkoitus on kertoa Sinusta. Näyttää kuka ja millainen sinä olet – tapettia ei tule valita yleisten makumieltymysten, trendien, myyntiaikeiden tai kyllästymisen pelossa. Tapetti valitaan tunteella ja kuten asusteetkin, ne vaihdetaan tarvittaessa. Nykyajan tapetit ovat korkealaatuisia ja kuitu materiaalina tekee tapeteista erityisen soveltuvia tee se itse -asennukseen. Ohjeita noudattamalla onnistuu varmasti! Toimitamme suomenkieliset asennusohjeet tapettien mukana, mutta annamme myös mielellämme apuja ja neuvoja tapetointiin liittyvissä kysymyksissä.

Tapetti luo tilaan kodinomaista tai niin haluttaessa räjähtävää tunnelmaa. Se näyttää kuka täällä asuu tai työskentelee. Kuviollisen tapetin kaveriksi sopivat taulut ja esineet, eikä tapetoitua seinää pidä tyhjänä museoida, ellei itse halua. Tehosteseinä, paneeli, koko huoneen tapetointi, kattotapetti – vaihtoehtoja on tuhansia. Älä tyydy ihastelemaan rohkeita tapettivalintoja mediassa tai lehdessä – valitse itsekin rohkeasti ja kysy meiltä vinkkejä. Olemme täällä Sinua varten, sillä Tapettitaivas on kuin verkkokauppa kivijalassa.

Näille tapettisivuille olemme koonneet vain pienen vinkkipankin eri tilojen tapeteista ja erivärisistä tapeteista. On vaikeaa kategorioida mikä tapetti on paras makuuhuoneen tapetti, mistä tulee upein olohuoneen tapetti, mikä työhuoneen tapetti stimuloi parhaimpaan työsuoritukseen, mistä lastentapetista perheen pienimmät eniten pitävät, sillä kauneus on katsojan silmässä. Se mikä Sinusta sopii makuuhuoneeseen, voi minusta olla upeista upein tapetti vaikkapa olohuoneeseen. Rajoitukset ovat vain omissa päissämme.

Meillä Tapettitaivaassa on sanonta ” Niin paljon mahtavia tapetteja ja aivan liian vähän seiniä”. Tervetuloa inspiroitumaan Tapettien maailmaan – taivaallisen valikoiman ja palvelun verkkokauppaan!

Ota yhteyttä

X