PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Luonnonkuitutapetit

Luonnonkuitutapetit ovat luonteva valinta boheemiin, ajattomaan ja moderniin, klassiseen sisustukseen. 60-70-luvulla tuli muotiin aidoista luonnonmateriaaleista tehdyt tapetit. Juuttikangas-tapetin muistavat monet ajan lapset ja aikuiset.  Luonnonkuitutapetit valmistetaan paperipohjalle kiinnitetyistä meriheinä-, bambu- tai korkkipinnasta. Aikaisemmin luonnonkuitutapetit olivat vaaleita, luonnonmukaisia väreiltään, mutta nykytekniikka on mahdollistanut luonnonkuitujen värjäämisen myös väreillä. Upeat vihreät, siniset ja ruskeat sävyjä sisältäviä luonnonkuitutapetteja on runsaasti valikoimissamme.

Mikä on luonnonkuitutapetille tyypillistä?

Luonto ei koskaan tee sarjatyötä. Tästä syystä myös luonnonmateriaaleista valmistetut tapetit ovat yksilöllisiä. Yksikään rulla ei täysin ole toisensa kaltainen ja tietty värivaihtelu rullien ja näkymän välillä kuuluu asiaan. Lisäksi luonnonkuitutapeteissa saumat jäävät aina näkyviin. Se kuuluu tuotteen luonteeseen ja lisää sisustukseen oman boheemin ilmeensä. Lisäksi luonnollinen kuitutapetti on myös hengittävä vaihtoehto.

Luonnonkuitutapettien asennus

Luonnonkuitutapettien rullakoko on usein 5,50 metriä pituutta ja noin 0,9 metriä leveyttä. Normaalikorkeisiin huoneisiin rullasta tulee 2 mittaa eli n. 1,8 metriä valmista seinää. Liisteri sivellään usein tapetin taustaan, mutta vuotaa ei taitella ( ei taitu rakenteensa vuoksi ) vettymään, vaan sen voi asentaa liisterin levittämisen jälkeen seinälle. Luonnonkuitutapetteja valmistetaan myös kuitupaperitaustalle, jolloin liisterin voi levittää suoraan seinään. Asennusohjeet toimitetaan aina tuotteiden mukana. Tapettitaivas tarjoaa myös luonnonmateriaalitapeteista mallipalapalvelun.

Ole rohkea ja tutustu upeisiin luonnonmateriaalitapetteihin – yllätyt mahdollisuuksista!

Ota yhteyttä

X