PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Makuuhuoneen tapetit

Makuuhuoneen tapetiksi kannattaa valita miellyttävä vaihtoehto, sillä vietämme siellä suurimman osan kotonaoloajasta. Makuuhuoneessa ladataan akut, rentoudutaan, levätään ja rakastetaan. Sen merkitys levollisen unen saamiseksi ja rennon tunnelman aikaansaamiseksi asettaa makuuhuoneen tapetille ja muulle sisustukselle vaatimuksia. Rauhoittavan, seesteisen tunnelman avain on kaunis, harmoninen makuuhuoneen tapetti, hyvä sänky, riittävä valaistus ja säilytystilat.

Millaisen tunnelman makuuhuoneen tapetti luo?

Viileän väriset tapetit lisäävät tilan ja avoimuuden tuntua. Jos haluat käyttää voimakkaan värisiä tapetteja, valitse kirkkaiden sijaan murrettuja sävyjä sisältäviä tapetteja. Makuuhuoneen sängynpäädyssä käytetään usein tehostetapettia ja muut seinät tapetoidaan yksivärisillä tapeteilla tai maalataan. Yksivärinen tapetti on lämmin ja kodikas valinta ja kietoo huoneen tunnelmaansa. Maalatut seinät ovat kylmemmät, eivätkä saa samaa tunnelmaa aikaan kuin makuuhuoneen tapetointi.

Mitkä kuosit ovat sopivia makuuhuoneen tapettiin?

Makuuhuoneen tapetti voi olla kuvioltaan millainen tahansa. Tapetin väriin sen sijaan kannattaa kiinnittää enemmän huomioita. Neonvärinen tapetti ei välttämättä luo parasta rauhoittavaa ilmapiiriä. Kuvioina suosittuja ovat luonnosta inspiraationsa saavat kuviot, ornamenttitapetit sopivat romanttiseen makuun ja tehosteseiniin sopivat metsäaiheiset tai muut luontoaiheiset rauhoittavat tapettikuosit.

Voiko makuuhuoneen tapetti olla katossa?

Makuuhuoneessa oleskellaan pääosin selällään. Miksi et siis tapetoisi huoneen viidettä seinää eli kattoa unelmiesi tapetilla? Valittavana on erilaisia erityisesti kattoihin sopivia kuvatapetteja, pilviaiheisia rullatapetteja vai haluatko ikuisen kukkakedon olevan viimeinen ja ensimmäinen asia, jonka näet silmät sulkiessasi tai niitä avatessasi?

Tapetit makuuhuoneeseen verkkokaupastamme

Koska makuuhuoneenkin tapetti on niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, käänny meidän puoleemme ja löydä unelmiesi makuuhuoneen tapetti. Käytä tyyli-, väri- ja teemasuodattimia ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu makuuhuoneen seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta, vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

Ota yhteyttä

X