PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Lastenhuoneen tapetit

Lapsen maailma on erilainen ja siksipä lapsen huoneenkin pitää näyttää siltä – lasten omat tapetit voivat olla hyvinkin leikkisiä. Jos lapsi saisi itse valita lastenhuoneen tapetit, millaisia ne olisivat? Toki kodin muu sisustus ja tapetit vaikuttavat valintaan, mutta lastenhuoneen tapetin tulisi kuitenkin olla lapselle/nuorelle mieluinen. Oma turvapaikka leikille, opiskelulle, rauhoittumiselle, nukkumiselle ja kaverien kanssa olemiselle. Lastenhuoneen tapetilla oma tila onnistuu. Meiltä löydät niin tyttöjen kuin poikien huoneenkin tapetit.

Millaisia lastenhuoneen tapetteja on saatavilla?

Lastentapetit sanan perinteisessä merkityksessä ovat lapsellisia kuoseiltaan ja väreiltään. Nykymaailmassa missä lapsuus ja aikuisuus sekoittuvat lastentapettien maailma, muoto- ja värikieli on monimuotoisempaa. Tarjolla on babytapeteista graffititapetteihin, perhostapetteja, hevostapetteja, yksisarvisia, keijutapetteja, kukkatapetteja, lintutapetteja ja kuppikakkuihin asti ulottuva tapettivalikoima. Usein nuorten huoneisiin valittavat tapetit voivat sisältää tekstiä, metallisävyjä, rock-henkeä ja tummia sävyjä, jopa mustaa. Lastentapetit ovat usein värikkäitä ja usein valinta osuu yksiväriseen tapettiin, koska huoneeseen tulee monia muita värikkäitä elementtejä.

Edullinen lastenhuoneen tapetti -makeover

Usein kuulee sanottavan, että lastenhuoneen tapetti jää lyhytaikaiseksi investoinniksi. Lapsi kun kasvaa, saattaa piirrellä seiniin ja tapetti saattaa leikeissä kolhiintua. Jo ostamalla yhden lastenhuoneen tapettirullan, voi lapsen vaatekaappien oviin tai sängyn taakse loihtia ilmettä ja väriä. Koko huonetta ei tarvitse tapetoida ja pienellä tehostepaneelitapetilla saa ihmeitä aikaan. Samalla lastenhuoneen tapetilla voi päällystää kenkälaatikoita lelujen ja pikkuaarteiden säilytykseen. Lastentapetista on moneksi. Loput voi käyttää syntymäpäivälahjojen paketointiin. Lastenhuoneen tapeteiksi on tarjolla useita  kuvatapetteja lasten suosikkihahmoista edulliseen hintaan.

Lasten tapetit verkkokaupasta helposti

Koska lastenhuoneen – tyttöjen huoneen tai poikien huoneen – tapetti on lopulta niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan lastentapetista mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, ota meihin yhteyttä ja löydä unelmiesi lastentapetti. Käytä tyyli- väri- ja teemasuodattimia ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu lastenhuoneen seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

Ota yhteyttä

X