PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Keittiön tapetit ja eteisen tapetit

Eteisen tapetti on kodin käyntikortti. Se toivottaa asujat ja vierailijat tervetulleiksi ja lyö ensitahdit kodin sisustukselle – siksi eteisen tapetti merkitsee paljon ja sen valintaan kannattaakin käyttää harkintaa.

Keittiön tapetti puolestaan merkitsee paljon keittiön viihtyisyyden kannalta, vietetäänhän keittiössä paljon aikaa niin ruokaa laittaen kuin ruokaillenkin, toisinaan myös seurustellen perheen tai ystävien kesken. 

Millaiset kuosit ja laadut sopivat eteisen tapetiksi?

Eteisen tapetin valinnassa kannattaa ottaa huomioon muutama asia. Eteinen on kiinteä osa koko kodin sisustusta ja siksi sen väri- ja tunnelmamaailman on hyvä noudattaa kodin yleistä ilmettä. Tämä ei suinkaan tarkoita, ettei se voisi sävähdyttää. Usein eteisen tapetit ovat raitatapetteja, salmiakkikuvioisia, graafisia, pienikuvioisia tai yksivärisiä tapetteja. Vinyylitapetit ovat usein hyvä valinta tuulikaappeihin ja eteistiloihin, erityisesti lemmikkitalouksissa. Koiran tai kissan nuhjaaminen seiniä pitkin tai ulkoa tuleva lika on helppo pyyhkiä pois eteisen vinyylitapetista. Myös useat kuitu-ja paperitapetit ovat kolmen aallon pesunkestäviä, jolloin niitä voi pyyhkiä pesuainerätillä tai suihkutettavilla puhdistusaineilla.

Lasikuitutapetteja tai maalattavia tapetteja emme esittele Tapettitaivaan sivuilla, koska niiden tekstuuria tai kuvioita ei nettikuvien avulla pysty esittämään. Mikäli kiinnostut näistä, laita meille sähköpostia tai tule käymään showroomissa Ylöjärvellä. Kaikkea löytyy kyllä.

Tapetit keittiöön

Keittiö on kodin sydän, ja siksi keittöön tulevan tapetin valinnassa kannattaakin olla huolellinen. Monessa perheessä keittiö on paikka, jossa perhe kokoontuu yhteen. Siellä laitetaan ruokaa, syödään, tehdään läksyjä, puuhastellaan ja seurustellaan. Keittiöt ovat usein uusissa taloissa ja asunnoissa yhtenäistä tilaa muun olotilan kanssa, mutta usein kuitenkin keittiö on erillinen tila.

Avomallisessa keittiössä tapettia voi asentaa kaappien välitilaan lasin alle. Myös vesiliukoisella lakalla saa tapetin pintaan kulutusta – ja pyyhintää kestävää pintaa. Erilliskeittiöihin on tarjolla kauniita keittiötapetteja. Perinteiset keittiön tapetit ovat usein pienikuvioisia tapetteja ja niiden pinta voi olla vinyyliä helpon pyyhittävyyden vuoksi. Myös useat kuitu- ja paperitapetit ovat kolmen aallon pyyhinnänkestäviä ja näitäkin on turvallista asentaa keittiöön.

Keittiön ja eteisen tapetit vaivatta verkkokaupastamme

Koska tapetti – olipa se tulossa sitten keittilöön tai eteiseen – on niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, ota meihin yhteyttä ja löydä unelmiesi keittiötapetti. Käytä tyyli- väri- ja teemasuodattimia ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu keittiön seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

Ota yhteyttä

X