PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Keltaiset tapetit

Keltaiset tapetit tuovat aurinkoa ja ikuisen kevään tuntua tilaan. Keltainen väri on kodinomainen, kirkastaa huoneen ja huokuu optimismia ja iloa. Keltainen yhdistetään myös aurinkoon, lämpöön, voimaan, älyyn, onneen ja toivoon. Se symboloi optimismia, valppautta, virkeyttä, uskallusta, uteliaisuutta, itsetietoisuutta, voimaa ja valaistumista. Keltainen keventää, piristää ja terästää, tuottaa iloa ja voi jopa torjua masennusta.

Lisäksi keltainen tapetti on omiaan lisäämään valoa tilaan. Se toimii vuodenajasta huolimatta. Keltainen on monipuolinen väri, jonka voi yhdistää sekä kylmiin että lämpimiin väreihin. Se toimii myös erittäin hyvin tehosteena harmaan ja mustavalkoisten sävyjen kanssa.

Keltainen tapetti piristää

Keltaiset tapetit soveltuvat mainiosti moniin eri tiloihin, joissa kaivataan energiaa ja pirteyttä. Omakohtainen kokemus on keltaisesta tapetista lastenhuoneessa. Juuri esikoulunsa päättänyt nykyinen Tapettitaivaan omistaja sai huoneeseensa keltaiset tapetit. Hieman arka, ujo tarhatiensä päättävä tyttö, äiti ja päivänkodin opettaja pitivät palaveria, jossa tytön muuttunutta asennetta ja iloisuutta pohdittiin. Kysymykseen, onko elämässä tapahtunut jotakin erityisen isoa muutosta, koska ilo ja nauru kun olivat niin kovasti lisääntyneet, ei löytynyt muuta vastausta kuin pienen koululaisen huoneen uudet keltaiset tapetit! Keltaisen tapetin teho on siis omakohtaisesti todettu.

Tilaa keltaista tapettia helposti verkkokaupastamme

Koska tapetti on niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, ota meihin yhteyttä ja löydä unelmiesi lastentapetti. Käytä keltaiset tapetit-suodatinta, löydä omat suosikkisi  ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

 

Iloa elämääsi – valitse keltainen tapetti!

Ota yhteyttä

X