PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Vihreät tapetit

Verkkokaupastamme löydät sekä upeat vihreät tapetit että tunnelmalliset, maanläheiset tummanvihreät tapetit. Lue lisää vihreistä tapeteista alta ja anna vihreän hurmata sinut. Valikoimistamme löydät vihreänsävyisiä tapetteja moneen makuun.

Vihreä yhdistetään mielikuvatasolla usein luontoon ja vapauteen. Se on ekologinen, terve ja tasapainoinen, rauhoittava väri. Vihreä edustaa tasapainoa, rauhaa, kasvua, kevättä, tuoreutta, terveyttä, hedelmällisyyttä ja luontoa. Se on toivon, levollisuuden ja kärsivällisyyden väri, mutta saatetaan nähdä myös sairauden, kateuden ja vihan värinä. Vihreän koetaan lisäävän keskittymiskykyä ja luovuutta. Se saattaa nopeuttaa paranemista. Jos huomaat kaipaavasi vihreää – juuri esimerkiksi vihreän tapetin muodossa – olet ehkä avautumassa tai laajentamassa kapasiteettiasi rakastaa ja hoivata.

Mikä väri sopii vihreän tapetin kanssa sisustuksessa?

Vihreä tai tummanvihreä tapetti toimii sisustuksessa erinomaisesti vastaväriensä kanssa: kirkkaan oranssin, malvan ja punaisen. Näiden värien käyttö vihreiden seinien kanssa tuo pirteyttä ja samalla ryhtiä sisustukseen

Vihreät ja tummanvihreät tapetit sopivat erittäin hyvin yhteen myös vaaleiden puupintojen kanssa.

Vihreä tapetti on valintasi, kun kaipaat maanläheisyyttä tai luontoa

Vihreys on päivän sana myös tapeteissa. Lukemattomia luontokuoseja, puita, vehreitä metsiä, tropiikin luontotunnelmaa, apinoita viidakossa, kastepisaroita nurmikolla, palmupuita, peikonlehtiä – kaikkia näitä löydät Tapettitaivaan vihreiden tapettien valikoimasta. 

Vihreä tai tummanvihreä tapetti on rauhoittava ja samalla raikas valinta.

Tilaa vihreät tapetit helposti verkkokaupastamme

Koska tapetti on niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, ota meihin yhteyttä ja löydä itsellesi mieluisin vihreä tapetti. Käytä vihreät tapetit -suodatinta, löydä omat suosikkisi  ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

 

 

Rakasta ja avaudu – valitse vihreä tapetti!

Ota yhteyttä

X