Vihreät tapetit

Vihreä yhdistetään mielikuvatasolla usein luontoon ja vapauteen. Se on ekologinen, terve ja tasapainoinen, rauhoittava väri. Vihreä edustaa tasapainoa, rauhaa, kasvua, kevättä, tuoreutta, terveyttä, hedelmällisyyttä ja luontoa. Se on toivon, levollisuuden ja kärsivällisyyden väri, mutta saatetaan nähdä myös sairauden, kateuden ja vihan värinä. Vihreän koetaan lisäävän keskittymiskykyä ja luovuutta. Se saattaa nopeuttaa paranemista. Jos kaipaat vihreää, olet ehkä avautumassa tai laajentamassa kapasiteettiasi rakastaa ja hoivata.

Mikä väri sopii vihreän tapetit kanssa sisustuksessa?

Sisustuksessa vihreä toimii erinomaisesti vastaväriensä kirkkaan oranssin, malvan ja punaisen kanssa. Näiden värien käyttö vihreiden tapettien kanssa tuo pirteyttä ja samalla ryhtiä sisustukseen

Vihreät tapetit sopivat erittäin hyvin yhteen vaaleiden puupintojen kanssa.

Oli miten oli – valitse vihreät tapetit

Vihreys on päivän sana myös tapeteissa. Lukemattomia luontokuoseja, puita, vehreitä metsiä, tropiikin luontotunnelmaa, apinoita viidakossa, kastepisaroita nurmikolla, palmupuita, peikonlehtiä – kaikkia näitä löydät Tapettitaivaan vihreät tapetit -osiosta.

Vihreä tapettivalinta on rauhoittava ja samalla raikas valinta.

Vihreä tapetti verkkokaupasta helposti

Koska tapetti on niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, ota meihin yhteyttä ja löydä unelmiesi lastentapetti. Käytä vihreät tapetit-suodatinta, löydä omat suosikkisi  ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

 

 

Rakasta ja avaudu – valitse vihreä tapetti!

Ota yhteyttä

X