PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Siniset tapetit

Rakkaalla värillä on monta sävyä. Muutamia tuttuja sinisen sävyjä ovat koboltinsininen, taivaansininen, vaaleansininen, sähkönsininen, tummansininen, laivastonsininen, akvamariini, lila ja turkoosi.  Sininen on suomalaisten suosikkiväri myös sisustuksessa, ei vain suklaassa. Sinisensävyiset tapetit ovat rauhoittavia ja kaukaisuuteen jatkuvia. Taivas ja vesi ovat elementteinä läsnä ja siksi sininen on kotoisa sisustusväri, kylmyydestään huolimatta. Sininen on veden, taivaan ja ikuisuuden viileä väri. Se edustaa auktoriteettia, menestystä, viisautta ja itsevarmuutta. Sininen tapetti rauhoittaa ja viilentää. Se on hyvä mietiskelyväri. Jotkut kokevat, että aika kulkee hitaammin sinisessä huoneessa.

Sinisen tarve voi viestiä, että sinun on aika kertoa mielipiteesi ja avata henkisiä puoliasi. Kuunteletko itseäsi? Entä muita ihmisiä? Sininen auttaa näkemään pinnan alle, kyseenalaistamaan ja tutustumaan intuitioosi.

Oli miten oli – Siniset tapetit ovat upeita. Sinisessä makuuhuoneessa voit rauhassa nukahtaa tähtien tuoksuun, vaaleansininen tapetti lastenhuoneessa sopii pojille tai tytöille, koboltinsininen olohuone viestii menestyksestä ja itsevarmuudesta. Sininen eteinen rauhoittaa kotiintulijaa. Lilan siniset tapetit ovat arvokkaita ja kuninkaallisia. Violetti eli lila yhdistetään syviin tunteisiin, henkisyyteen, valtaan, luovuuteen ja älyyn, mutta myös haavoittuvuuteen, raskasmielisyyteen, katumukseen ja suruun. Sitä pidetään myös salaperäisenä ja maagisena värinä.

Sininen tapetti verkkokaupasta helposti

Koska tapetti on niin paljon enemmän kuin nettikuva siitä koskaan voi kertoa, suosittelemme tilaamaan mallipalan tekstuurin ja värin toteamista varten. Jos tarvitset tapettivinkkejä, apuja tai neuvoa päätöksen tueksi tai tekemiseksi, ota meihin yhteyttä ja löydä unelmiesi lastentapetti. Käytä siniset tapetit-suodatinta, löydä omat suosikkisi  ja testaa tapettia myös virtuaaliseinillä nähdäksesi miten kuvio toistuu seinällä. Harmillista kyllä tapetti ei koskaan saa valokuvissa täyttä oikeutta vaan vasta oikeassa ympäristössä oikealla seinällä se näyttää todellisen luonteensa.

 

Kuuntele itseäsi – valitse sininen tapetti !

Ota yhteyttä

X