PALVELEVA SUOMALAINEN TAPETTIKAUPPA

Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 1.1.2023 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Studio Decor Oy/Tapettitaivas y-tunnus 1000523-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.tapettitaivas.fi ostoskorin kautta. Tilata voi myös sähköpostitse tai soittamalla.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimitusaika, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Tilatut tuotteet
Toimitusaika
Tilauksen loppusumma

Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös tarkistaa tilauksen sisällön käyttäjätilin kautta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Tilaukset maksetaan tilausvaiheessa verkkopankista tai Paytrail laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana käy myös tilisiirto ennakkomaksuna (tilaukset info@tapettitaivas.fi)

--------------------

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

-------------

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksu hoidetaan verkkopankin kautta, maksuvälittäjä Paytrail Oyj.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, tilaus toimitetaan kun suoritus näkyy.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Varastoidut tuotteet ja mallipalat toimitetaan 1-5 arkipäivän kuluttua tilauksen teosta. Tilaustuotteilla 10-20 arkipäivän toimitusaika. Toimitusajat ilmoitettu tuotetiedoissa ja tilausvahvistuksessa.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Tapettitaivas.fi etusivun "uutisia"-osassa tai sähköpostilla heti kun meillä tieto mahdollisista viiveitä on. Tapettitaivas ei vastaa toimitusaikaviiveistä johtuvista välillisistä kustannuksista. Asiakkaalla on oikeus perua kauppa viiveen ilmitullessa. 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Tapettitilauksien toimituskulu on 9,90€/tilaus (postipaketti) tai 20€/tilaus (kotipaketti) . (hinnat sis.alv) Toimitamme tapettitilaukset pakettina ja mallipalatilaukset joko pikkupakettina tai kirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ylimääräiseksi jääneitä tapettirullia emme hyvitä, käytä Tapettitaivaan tapettilaskuria menekin laskemiseksi tai ota yhteys asiakaspalveluumme info@tapettitaivas.fi

Tee palautus ilmoittamalla info@tapettitaivas.fi tilaus ja palautettavat tuotteet. Lähetämme paluupostina Postin Helposti-koodin.

Kirjoita nimesi, osoitteesi ja helposti-koodi paketin päälle ja vie lähimpään Postin pisteeseen. Säilytä saamasi kuitti kunnes olemme kuitanneet palautuksen vastaanotetuksi. 

Palautusosoite:

Tapettitaivas

Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Palautuskulu 10€, vähennetään palautettavien tuotteiden loppusummasta. Noutamaton lähetys ei ole palautus, noutamatta jättäneestä läehtyksestä veloitamme palautus- ja käsittelykulun 20€. 

Mahdollisten pikatoimituksien toimituskuluja ei hyvitetä vaikka koko tilaus palautetaan. 

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@tapettitaivas.fi tai puhelimitse 044 722 1090.

Kuljetusvauriot ja kuljetuksessa vaurioituneet/rikkoutuneet tavarat on ilmoitettava viipymättä meille, 7 vuorokauden sisällä paketin vastaanotosta. Jos paketti on vioittunut silminnähden postissa kun paketti vastaanotetaan, on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Ilmoitus/reklamaatio muutoin virheellisestä/viallisesta tuotteesta on tehtävä 30 päivän (1 kk)  sisällä tuotteen vastaanottamisesta mikäli kyseessä on muu virhe kuin toimituksessa/kuljetuksessa syntynyt virhe/vika. 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tapettitaivas käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
 

 

Ota yhteyttä

X